Nya resor Ullared, avgång 10 alt 31 oktober 2023

2023-07-11

GEKÅS, ULLARED Avresa 10 alt 31 oktober 2023 / 2 DAGAR

Äntligen kan vi åka på en fin senhöst resa till älskade Gekås i Ullared. På Gekås säljs allt till hemmet som får plats i en bil eller i vårat fall en buss.
Varuhuset har 35 000 m² butiksyta som är fördelat på 21 avdelningar och fyra våningsplan. De flesta avdelningar hittar du på entréplan, förutom Hästsport & Husdjur, Hobby & Fritid, Verktyg & Bilvård som ligger på nedre plan och Barnavdelningen som du hittar en trappa upp. Gekås är Sveriges största shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart. Resa kommer uteslutande handla om shopping varje år reser över fem miljoner människor till Gekås för att uppleva & skapa shoppinghistoria, gör det du också!

Dag 1, Avresetider och platser:
Kl: 04.20 Rimbo Busstation
Kl: 05.10 Hallstavik, Gottstavägen vid Centrumhuset
Kl: 06.00 Norrtälje Busstation, Turistbussparkeringen vid Taxistolpen
Kl: 06.20 Roslagsstoppet vid hpl 676

Vi beräknar vara framme vid Gekås, Ullared ca 13.45 givetvis stannar vi för bensträckare och möjlighet att äta lunch på vägen ner.

Här börjar Er shopping…

Ni kommer att kunna checka in själva på Hotellet det gäller även Ni som bor på Motellet, bagaget tar Ni med Er direkt. Tillgång till rummen fås vid 15.00. Bagage kan lämnas i bagagerummet på hotellet om så önskas. Kundvagnsparkering finns vid Café på plan 2, här finns plats för inte mindre än 300 kundvagnar anteckna färg och siffra på parkeringsplatsen så du lätt finner din vagn igen.

Boendet är på Motellet i självhushålls rum som är försedda med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, porslin, kaffebryggare, stek- och kokutrustning, TV, täcke och kuddar, ej sängkläder. Rökning ej tillåtet! Medtag sänglinne! I området finns olika restauranger för att kunna inta en middag om Ni inte väljer att äta i stugorna med medhavd mat.
Alt.
Boende på Hotellet, rummen är ca 25 kvm stora alla utrustade med en dubbelsäng och två extrasängar. Det finns tv, köksskåp med diskho, kylfack och en möjlighet att fixa kaffe. Badrum med toalett och dusch. Sänglinne, handdukar och frukost ingår.

Dag 2
Frukost ordnas av var för sig som bor på Motellet för Er som bor på Hotellet ingår den.

10.15 – 11.00 Finns vi vid bussen för att packa gårdagens shoppingkassar. Checkar ut gör Ni själva i Hotellets reception detta även för Motellet gäster. Ni lämnar ”nyckeln” tillsammans med påskrivet städintyg. (städintyget gäller för Motellets gäster) OBS! Glöm ej slutstäd av motellrummen, missköts detta debiteras det rummets gäster.) Utcheckning senast 11.00

14.00 Avgår bussen från Gekås bussparkering, samling vid bussen tidigare med tanke på att bussen skall packas. Tänk på att använda påsar där du kan knyta ihop alternativt dra ihop med dragkedja det är lätt att det trillar ur värdefulla ting när vi packar in Era kassar i bussens bagage, glöm inte heller att markera Era påsar så Ni lätt finner dem vid hemkomst. Vi beräknar att vara åter i Norrtälje runt 22.00.

Pris Motellet:
1.095:- per person i priset ingår bussresa, boende i 4-bäddsrum.
1.195:- per person i priset ingår bussresa, boende i 3-bäddsrum.
1.295:- per person i priset ingår bussresa, eget boende i 4-bäddsrum för 2.
1.695:- per person i priset ingår bussresa, eget boende i 4-bäddsrum för 1.
Sänglinne & handdukar medtages för boende på motellet!

Pris Hotellet:
1.495:- per person i priset ingår bussresa, boende på hotellet i 4-bäddsrum inkl. frukost
1.595:- per person i priset ingår bussresa, boende på hotellet i 3-bäddsrum inkl. frukost
1.695:- per person i priset ingår bussresa, boende på hotellet i dubbelrum inkl. frukost
2.350:- per person i priset ingår bussresa, boende på hotellet i enkelrum inkl. frukost

Sist men inte minst: 98 % av Gekås kunder lämnar varuhuset med ett leende på läpparna.
Gekås Ullared är mer än en bra affär.

Kika gärna in på vår hemsida www.fridstrombuss.se

Välkomna att boka på Tel: 0175-703 00 eller e-post: info@fridstrombuss.se!

Vi hoppas att vi ses!

Hälsningar

Fridströms Busstrafik AB

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Nya resor Ullared, avgång 10 alt 31 oktober 2023

Läs mer

2023-07-11

GEKÅS, ULLARED 3-4 MAJ 2022 / 2 DAGAR

Boka din bussresa till Ullared med oss!

Läs mer

2022-02-23

Information gällande Covid 19

Information gällande Covid-19

Läs mer

2020-11-11