Information gällande Covid 19

2020-11-11

Vi finns här fortfarande för våra kunder trots denna fasansfulla pandemi som just nu styr våra liv. Vi hoppas att vi alla så snart som möjligt ska kunna få komma tillbaka till den vardag som vi hade innan allt detta började.

Vi är väldigt tacksamma för att vi trots detta har kunder som kunnat bedriva sin verksamhet under året. Vi har bl.a. haft ett fantastiskt samarbete med idrottsföreningar, kollon och andra barn och ungdomsverksamheter. Det känns bra att vi kunnat finnas där för våra kunder och vara en del i att barn o ungdomar kunnat komma iväg till alla äventyr, matcher etc..

Vi har alltid lagt mycket tid o kraft på att hålla våra bussar rena o snygga för våra kunder även innan Covid-19, men i och med virusets framfart så har vi lagt ännu mer fokus på renligheten. Sanering av kontaktytor såsom räcken och handtag etc har intensifierats kraftigt och är ständigt pågående.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Information gällande Covid 19

Information gällande Covid-19

Läs mer

2020-11-11

Åland över dagen den 29/6

Läs mer

2019-04-23

Vi sponsrar Roslagsbro IF (U17) säsongen 2019, 2020 & 2021

Vi är jätteglada att få möjligheten och sponsra ytterligare en idrottsförening på hemmaplan.

Läs mer

2019-04-04