Fridströms investerar: Miljövänligare buss

2018-05-31

Joakim Fridström, ny VD på Fridströms Busstrafik, har som mål att göra företaget miljövänligare och moderniserat. Ett ytterligare steg i den riktningen har blivit att investera i en ny buss som anses vara ett viktigt sätt att utveckla dagens busstrafik på.

- Det är ett naturligt steg för oss ta detta tillfälle till att arbeta miljömässigt framåt. Vi har köpt den bästa bussen som finns på marknaden i form av låga utsläpp, förklarar Joakim.

Kan du berätta mer om busstypen?
- Det är en helturistbuss av märket Setra som rymmer 49 passagerare. I den finns även toalett och alla säkerhets- samt komfortdetaljer ingår. Bussen kommer främst gå på ren beställningstrafik på resorna som vi på företaget arrangerar själva, fortsätter han.

Vad ser ni för möjligheter med denna investering?
- Med detta köp så hänger vi med mer i branschen. Vi kommer byta ut den äldsta bussen vi har mot den nya och det blir därmed ett stort steg att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Nu profilerar vi oss ännu hårdare både miljömässigt som komfortmässigt. Det leder förhoppningsvis till ännu mer nöjda kunder som upplever det ännu trevligare att åka buss med oss. En perfekt möjlighet för oss att få in mer jobb och därmed också driva företaget vidare!

När kommer vi se bussen i trafik?
- Vi hoppas på att vi får in den i tid till midsommar! Då kommer den börja rulla i trafik med en gång, säger Joakim med en förväntansfull blick.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Nya resor Ullared, avgång 10 alt 31 oktober 2023

Läs mer

2023-07-11

GEKÅS, ULLARED 3-4 MAJ 2022 / 2 DAGAR

Boka din bussresa till Ullared med oss!

Läs mer

2022-02-23

Information gällande Covid 19

Information gällande Covid-19

Läs mer

2020-11-11