Om oss

Fridströms Busstrafik AB grundades 1957 av Gösta och Ingrid Fridström i den lilla orten Rö som är en del av Roslagen. Vi är ett äkta familjeföretag som ger en personlig service, både vid bokning och under hela resan oavsett om det är ett kort eller långt möte med oss.

1983 tog nuvarande ägare, sonen Bengt Fridström med hustru Rose-Marie över företaget idag arbetar 3 av parets 4 barn samt ett barnbarn i företaget på olika poster.

Företaget arbetar idag med linje-, skol och beställningstrafik samt egen producering av resor. Vårt garage och kontor finns beläget i Rimbo 5 mil norr om Stockholm. Våra kunder är alltifrån kommuner, företag, föreningar, skolor, resebyråer till privata sällskap vi kör både på hemmaplan, i hela Sverige och ut i Europa.

Att resa med buss har sina fördelar. Du kan börja och sluta hemma, du behöver inte ta dig någonstans för att börja resa. Det är säkert och miljövänligt och bjuder på ett fantastiskt socialt umgänge.

På en bussresa träffar du nya vänner – du lever som i en familj. Vi på Fridströms värnar om varandra och arbetar tillsammans. Du är också välkommen till vår familj.