BUSSRESOR

Hos oss kan ni ta del av många olika bussresor som passar både stora och små sällskap.

Här nedan kan ni läsa mer om dom resor som finns, samt få mer information om hur resorna fungerar.

Resor 2020

Ullaredsresor 2020

5-6 Maj
6-7 Oktober
6-7 November

Vi fortsätter som vanligt med 3 st bussresor till Gekås, Ullared 2020. På Gekås säljs allt till hemmet som får plats i en bil eller i vårat fall en buss Varuhuset har 35 000 m² butiksyta som är fördelat på 21 avdelningar och fyra våningsplan. De flesta avdelningar hittar du på entréplan, förutom Hästsport & Husdjur, Hobby & Fritid, Verktyg & Bilvård som ligger på nedre plan och Barnavdelningen som du hittar en trappa upp. Gekås är Sveriges största shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart. Resan kommer uteslutande handla om shopping. Varje år reser över fem miljoner människor till Gekås för att uppleva & skapa shoppinghistoria, gör det du också!

Dag 1, Avresetider och platser:
Kl: 04.20 Rimbo Busstation
Kl: 05.10 Hallstavik, Gottstavägen vid Centrumhuset
Kl: 06.00 Norrtälje Busstation, Turistbussparkeringen vid Taxistolpen
Kl: 06.20 Roslagsstoppet vid hpl 676

Vi beräknar vara framme vid Gekås, Ullared ca 13.45 och vi stannar för lunch på väg ner.

Här börjar Er shopping…

Nycklar till boendet fås i bussen vid ankomst, bagaget tar Ni med Er direkt. Tillgång till rummen fås vid 15.00. Bagage kan lämnas i bagagerummet på hotellet om så önskas. Kundvagnsparkering finns vid Café på plan 2, här finns plats för inte mindre än 300 kundvagnar anteckna färg och siffra på parkeringsplatsen så du lätt finner din vagn igen.

Boendet är på Motellet i självhushålls rum som är försedda med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, porslin, kaffebryggare, stek- och kokutrustning, TV, täcke och kuddar, ej sängkläder. Rökning ej tillåtet! Medtag sänglinne! I området finns olika restauranger för att kunna inta en middag om Ni inte väljer att äta i stugorna med medhavd mat.
Alt.
Boende på Hotellet, rummen är ca 25 kvm stora alla utrustade med en dubbelsäng och två extrasängar. Det finns tv, kökskåp med diskho, kylfack och en möjlighet att fixa kaffe. Badrum med toalett och dusch. Sänglinne, handdukar och frukost ingår.

Dag 2
Frukost ordnas av var för sig som bor på Motellet för Er som bor på Hotellet ingår den. Det finns en restaurang bredvid Gekås som ordnar frukost till bra pris.

10.15 – 11.00 Finns vi vid bussen för att packa gårdagens shoppingkassar. Checkar ut gör Ni själva i Hotellets reception detta även för Motellet gäster. Ni lämnar ”nyckeln” tillsammans med påskrivet städintyg. (städintyget gäller för Motellets gäster) OBS! Glöm ej slutstäd av motellrummen, missköts detta debiteras det rummets gäster.) Utcheckning senast 11.00

14.00 Avgår sedan bussen från Gekås parkering uppe vid varuhuset samling vid bussen tidigare med tanke på att bussen skall packas. Tänk på att använda påsar där du kan knyta ihop alternativt dra ihop med dragkedja det är lätt att det trillar ur värdefulla ting när vi packar in Era kassar under bussen, glöm inte heller att markera Era påsar så Ni lätt finner dem vid hemkomst. Vi beräknar att vara åter i Norrtälje runt 22.00.

Pris Motellet:
850:- per person i priset ingår bussresa, boende på motellet i 4-bäddsrum.
1.050:- per person för boende på motellet för 2 personer i 4 bäddsrum.

O.B.S Sänglinne & handdukar medtages för boende på motellet!


Pris Hotellet:
1.150:- per person i priset ingår bussresa, boende på hotellet för 4 personer samt frukostbuffé.
1.300:- per person i priset ingår bussresa, boende på hotellet för 2 personer samt frukostbuffé.

Hotellet kan endast bokas av sällskap om 2 eller 4 personer, frukost ingår.


Sist men inte minst: 98 % av Gekås kunder lämnar varuhuset med ett leende på läpparna.
Gekås Ullared är mer än en bra affär.


Välkomna att boka på Tel: 0175-703 00 eller e-post: info@fridstrombuss.se

Vi hoppas att vi ses!

Hälsningar
Annelie o Marie Fridström
Fridströms Busstrafik AB