Nytt utseende för Fridströms hemsida

2018-05-31

En ny hemsida har lanserats åt Fridströms Busstrafik. Ett steg in i att modernisera och utveckla företaget, tycker styrelseordförande Anders Sjögren.

- Den tidigare hemsidan har inte följt med in i 2000-talet och lyckats leverera de förväntningarna som finns i dagens (nätverksbaserade/fixerade) samhälle, menar Anders.

Vems initiativ var det att starta en ny hemsida?
- Det var ett gemensamt beslut som jag och Jocke kom fram till. Den förra sidan var den första som gjordes åt företaget och har funnits med sen en lång tid tillbaka. Vi kände därför att det var dags för en uppdatering. Vi ville att den nya grafiska profilen skulle synas och samtidigt få en mer lättnavigerad hemsida, förklarar Anders.

Vad är era förväntningar på denna investering?
- Vi vill visa att vi är ett företag som satsar på vårt sätt att synas. Det ska vara snyggt, lättillgängligt och begripligt. Syftet är att nå ut på ett modernare sätt som kan nå en bredare publik. Det ska bli jättekul att följa denna utveckling, avslutar Anders.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Åland över dagen den 29/6

Läs mer

2019-04-23

Vi sponsrar Roslagsbro IF (U17) säsongen 2019, 2020 & 2021

Vi är jätteglada att få möjligheten och sponsra ytterligare en idrottsförening på hemmaplan.

Läs mer

2019-04-04

Kom o besök oss på Expo Roslagen 3 & 4 Maj 2019

Det är återigen dags för mässa på Norrtälje Sportcentrum, så kom förbi o mingla i vår monter där vi i år även gästas av vår samarbetspartner Boka Uppland.

Läs mer

2019-03-27