Nytt utseende för Fridströms hemsida

2018-05-31

En ny hemsida har lanserats åt Fridströms Busstrafik. Ett steg in i att modernisera och utveckla företaget, tycker styrelseordförande Anders Sjögren.

- Den tidigare hemsidan har inte följt med in i 2000-talet och lyckats leverera de förväntningarna som finns i dagens (nätverksbaserade/fixerade) samhälle, menar Anders.

Vems initiativ var det att starta en ny hemsida?
- Det var ett gemensamt beslut som jag och Jocke kom fram till. Den förra sidan var den första som gjordes åt företaget och har funnits med sen en lång tid tillbaka. Vi kände därför att det var dags för en uppdatering. Vi ville att den nya grafiska profilen skulle synas och samtidigt få en mer lättnavigerad hemsida, förklarar Anders.

Vad är era förväntningar på denna investering?
- Vi vill visa att vi är ett företag som satsar på vårt sätt att synas. Det ska vara snyggt, lättillgängligt och begripligt. Syftet är att nå ut på ett modernare sätt som kan nå en bredare publik. Det ska bli jättekul att följa denna utveckling, avslutar Anders.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Den nya bussen hyllas

Vår nya buss har nu rullat ca 2 veckor i trafik och dom kunder som åkt med hittills är väldigt positiva till upplevelsen.

Läs mer

2018-07-12

Nya hyss med Hjalmar och gänget

Den 10 november är det dags att slå på strålkastarna igen! Häng med oss och se Nya hyss med Hjalmar och gänget.

Läs mer

2018-07-12

Joakim ny VD på Fridströms Busstrafik

Fridströms Busstrafik är ett familjeföretag som kör allt från skolbussar och linjetrafik till beställningsbussar.

Läs mer

2018-05-31