Joakim ny VD på Fridströms Busstrafik

2018-05-31

Fridströms Busstrafik är ett familjeföretag som kör allt från skolbussar och linjetrafik till beställningsbussar. Det var Joakim Fridströms farmor och farfar som startade företaget 1957 och nu har det blivit dags för honom att ta över rollen som VD.

Joakim Fridström är 32 år gammal och har alltid varit högt involverad i familjens bussföretag. Hans pappa, Bengt, var tidigare VD och lämnade sedan över rollen till Anders Sjögren som skulle agera tillfällig VD tills det var dags för Joakim att ta över den positionen.

- Jag har alltid visat ett starkt intresse för företaget och nu ansågs det vara hög tid för mig att ta över de mer ansvarstagande uppgifterna, menar Joakim.

Han tillträdde VD-positionen den första maj 2018 och känner sig ytterst manad till att föra vidare företagets namn och rykte.

- Det ska bli jättekul att ta sig ann den här utmaningen. Mitt mål är att kunna fortsätta driva företaget i samma goda anda, säger Joakim stolt.

Hur vill du utveckla företaget i framtiden?
- Fridströms ska finnas kvar som ett stöd för samhället genom att bland annat stötta idrottsföreningar, skolor och nöjesresor. Det har redan planerats hur vi ska gå tillväga för att bli miljövänligare och modernisera oss. Vi tror starkt på att framtiden är beställningstrafiken, avslutar Joakim med ett leende.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Åland över dagen den 29/6

Läs mer

2019-04-23

Vi sponsrar Roslagsbro IF (U17) säsongen 2019, 2020 & 2021

Vi är jätteglada att få möjligheten och sponsra ytterligare en idrottsförening på hemmaplan.

Läs mer

2019-04-04

Kom o besök oss på Expo Roslagen 3 & 4 Maj 2019

Det är återigen dags för mässa på Norrtälje Sportcentrum, så kom förbi o mingla i vår monter där vi i år även gästas av vår samarbetspartner Boka Uppland.

Läs mer

2019-03-27