Joakim ny VD på Fridströms Busstrafik

2018-05-31

Fridströms Busstrafik är ett familjeföretag som kör allt från skolbussar och linjetrafik till beställningsbussar. Det var Joakim Fridströms farmor och farfar som startade företaget 1957 och nu har det blivit dags för honom att ta över rollen som VD.

Joakim Fridström är 32 år gammal och har alltid varit högt involverad i familjens bussföretag. Hans pappa, Bengt, var tidigare VD och lämnade sedan över rollen till Anders Sjögren som skulle agera tillfällig VD tills det var dags för Joakim att ta över den positionen.

- Jag har alltid visat ett starkt intresse för företaget och nu ansågs det vara hög tid för mig att ta över de mer ansvarstagande uppgifterna, menar Joakim.

Han tillträdde VD-positionen den första maj 2018 och känner sig ytterst manad till att föra vidare företagets namn och rykte.

- Det ska bli jättekul att ta sig ann den här utmaningen. Mitt mål är att kunna fortsätta driva företaget i samma goda anda, säger Joakim stolt.

Hur vill du utveckla företaget i framtiden?
- Fridströms ska finnas kvar som ett stöd för samhället genom att bland annat stötta idrottsföreningar, skolor och nöjesresor. Det har redan planerats hur vi ska gå tillväga för att bli miljövänligare och modernisera oss. Vi tror starkt på att framtiden är beställningstrafiken, avslutar Joakim med ett leende.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Fridströms Busstrafik vinner upphandling i närliggande kommun

Vi är mycket glada över att ha vunnit ytterligare en ny kunds förtroende och ser fram emot ett nytt spännande samarbete där vi får leverera våra tjänster exklusivt kommande år.

Läs mer

2019-03-21

Den nya bussen hyllas

Vår nya buss har nu rullat ca 2 veckor i trafik och dom kunder som åkt med hittills är väldigt positiva till upplevelsen.

Läs mer

2018-07-12

Nya hyss med Hjalmar och gänget

Den 10 november är det dags att slå på strålkastarna igen! Häng med oss och se Nya hyss med Hjalmar och gänget.

Läs mer

2018-07-12