Fridströms investerar: Miljövänligare buss

2018-05-31

Joakim Fridström, ny VD på Fridströms Busstrafik, har som mål att göra företaget miljövänligare och moderniserat. Ett ytterligare steg i den riktningen har blivit att investera i en ny buss som anses vara ett viktigt sätt att utveckla dagens busstrafik på.

- Det är ett naturligt steg för oss ta detta tillfälle till att arbeta miljömässigt framåt. Vi har köpt den bästa bussen som finns på marknaden i form av låga utsläpp, förklarar Joakim.

Kan du berätta mer om busstypen?
- Det är en helturistbuss av märket Setra som rymmer 49 passagerare. I den finns även toalett och alla säkerhets- samt komfortdetaljer ingår. Bussen kommer främst gå på ren beställningstrafik på resorna som vi på företaget arrangerar själva, fortsätter han.

Vad ser ni för möjligheter med denna investering?
- Med detta köp så hänger vi med mer i branschen. Vi kommer byta ut den äldsta bussen vi har mot den nya och det blir därmed ett stort steg att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Nu profilerar vi oss ännu hårdare både miljömässigt som komfortmässigt. Det leder förhoppningsvis till ännu mer nöjda kunder som upplever det ännu trevligare att åka buss med oss. En perfekt möjlighet för oss att få in mer jobb och därmed också driva företaget vidare!

När kommer vi se bussen i trafik?
- Vi hoppas på att vi får in den i tid till midsommar! Då kommer den börja rulla i trafik med en gång, säger Joakim med en förväntansfull blick.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Åland över dagen den 29/6

Läs mer

2019-04-23

Vi sponsrar Roslagsbro IF (U17) säsongen 2019, 2020 & 2021

Vi är jätteglada att få möjligheten och sponsra ytterligare en idrottsförening på hemmaplan.

Läs mer

2019-04-04

Kom o besök oss på Expo Roslagen 3 & 4 Maj 2019

Det är återigen dags för mässa på Norrtälje Sportcentrum, så kom förbi o mingla i vår monter där vi i år även gästas av vår samarbetspartner Boka Uppland.

Läs mer

2019-03-27