Fridströms investerar: Miljövänligare buss

2018-05-31

Joakim Fridström, ny VD på Fridströms Busstrafik, har som mål att göra företaget miljövänligare och moderniserat. Ett ytterligare steg i den riktningen har blivit att investera i en ny buss som anses vara ett viktigt sätt att utveckla dagens busstrafik på.

- Det är ett naturligt steg för oss ta detta tillfälle till att arbeta miljömässigt framåt. Vi har köpt den bästa bussen som finns på marknaden i form av låga utsläpp, förklarar Joakim.

Kan du berätta mer om busstypen?
- Det är en helturistbuss av märket Setra som rymmer 49 passagerare. I den finns även toalett och alla säkerhets- samt komfortdetaljer ingår. Bussen kommer främst gå på ren beställningstrafik på resorna som vi på företaget arrangerar själva, fortsätter han.

Vad ser ni för möjligheter med denna investering?
- Med detta köp så hänger vi med mer i branschen. Vi kommer byta ut den äldsta bussen vi har mot den nya och det blir därmed ett stort steg att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Nu profilerar vi oss ännu hårdare både miljömässigt som komfortmässigt. Det leder förhoppningsvis till ännu mer nöjda kunder som upplever det ännu trevligare att åka buss med oss. En perfekt möjlighet för oss att få in mer jobb och därmed också driva företaget vidare!

När kommer vi se bussen i trafik?
- Vi hoppas på att vi får in den i tid till midsommar! Då kommer den börja rulla i trafik med en gång, säger Joakim med en förväntansfull blick.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Joakim ny VD på Fridströms Busstrafik

Fridströms Busstrafik är ett familjeföretag som kör allt från skolbussar och linjetrafik till beställningsbussar.

Läs mer

2018-05-31

Fridströms investerar: Miljövänligare buss

Joakim Fridstöm, ny VD på Fridstöms Busstrafik, har som mål att göra företaget miljövänligare och moderniserat.

Läs mer

2018-05-31

Nytt utseende för Fridströms hemsida

En ny hemsida har lanserats åt Fridströms Busstrafik. Ett steg in i att modernisera och utveckla företaget, tycker styrelseordförande Anders Sjögren.

Läs mer

2018-05-31