Fridströms investerar: Miljövänligare buss

2018-05-31

Joakim Fridström, ny VD på Fridströms Busstrafik, har som mål att göra företaget miljövänligare och moderniserat. Ett ytterligare steg i den riktningen har blivit att investera i en ny buss som anses vara ett viktigt sätt att utveckla dagens busstrafik på.

- Det är ett naturligt steg för oss ta detta tillfälle till att arbeta miljömässigt framåt. Vi har köpt den bästa bussen som finns på marknaden i form av låga utsläpp, förklarar Joakim.

Kan du berätta mer om busstypen?
- Det är en helturistbuss av märket Setra som rymmer 49 passagerare. I den finns även toalett och alla säkerhets- samt komfortdetaljer ingår. Bussen kommer främst gå på ren beställningstrafik på resorna som vi på företaget arrangerar själva, fortsätter han.

Vad ser ni för möjligheter med denna investering?
- Med detta köp så hänger vi med mer i branschen. Vi kommer byta ut den äldsta bussen vi har mot den nya och det blir därmed ett stort steg att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Nu profilerar vi oss ännu hårdare både miljömässigt som komfortmässigt. Det leder förhoppningsvis till ännu mer nöjda kunder som upplever det ännu trevligare att åka buss med oss. En perfekt möjlighet för oss att få in mer jobb och därmed också driva företaget vidare!

När kommer vi se bussen i trafik?
- Vi hoppas på att vi får in den i tid till midsommar! Då kommer den börja rulla i trafik med en gång, säger Joakim med en förväntansfull blick.

DELA INLÄGGET

Äldre Nyheter

Fridströms Busstrafik vinner upphandling i närliggande kommun

Vi är mycket glada över att ha vunnit ytterligare en ny kunds förtroende och ser fram emot ett nytt spännande samarbete där vi får leverera våra tjänster exklusivt kommande år.

Läs mer

2019-03-21

Den nya bussen hyllas

Vår nya buss har nu rullat ca 2 veckor i trafik och dom kunder som åkt med hittills är väldigt positiva till upplevelsen.

Läs mer

2018-07-12

Nya hyss med Hjalmar och gänget

Den 10 november är det dags att slå på strålkastarna igen! Häng med oss och se Nya hyss med Hjalmar och gänget.

Läs mer

2018-07-12